Over Jef

Jef Stokman - Op 15 jarige leeftijd is hij begonnen met werken in een keuken en er nooit meer uitgestapt. Na zijn opleiding aan het Holtland college is hij doorgegroeid tot een selfmade chef met een passie voor de Big Green Egg en de patisserie. Begonnen bij een pannenkoekenboerderij, werkzaam geweest op het strand en later bij Restaurant Lucifer in Wassenaar. Hier kwam hij in aanraking met de Big Green Egg en is hij aan de slag gegaan met de verschillende mogelijkheden die deze biedt. In 2013 werd Restaurant Natuurlijk! opgestart in Loon op Zand waar hij deze passie kon combineren met de drive om duurzaam en eerlijk te koken. Hier ontdekte hij de vraag naar maatwerk met betrekking tot de Big Green Egg. Na twee jaar ging hij terug naar het westen om te koken bij Brasserie de Kaagsociteit en dan nu in 2017 is hij begonnen met Sweet & Smoking. Dit bedrijf biedt alle mogelijkheden die er zijn met betrekking tot koken. Van een advies voor desserts tot een volledig verzorde catering aan huis of op locatie. Tevens is hij in te huren als ZZP kok.